Undervisere

ALLE VORES UNDERVISERE HAR ARBEJDET MED FAGET I EN LANG
ÅRRÆKKE, HVILKET SIKRER ET MEGET HØJT FAGLIGT NIVEAU


Mads B. Madsen


Mads er uddannet jordbrugsteknolog med speciale i gartneri. Mads har en stærk planteteoretisk baggrund, som han i kombination med sin store praktiske erfaring med juletræsdyrkning, bruger til at skabe forståelse om juletræsplanterne såvel som ukrudtsplanter. Mads har siden 2013 været tilknyttet udviklingen af forskellige sprøjtegødskninger, et felt som han også har stiftet bekendtskab med gennem sin uddannelse.

Mads har stor erfaring med den maskinelle del af juletræsproduktionen og har blandt andet udviklet en maskine til at grave juletræer op og sætte i potter.

Juletræsakademiet er ikke tænkt som et kursus du bare lægger fra dig, når du kommer hjem. Forhåbentligt bliver det også fundamentet til et netværk som dyrkerne kan bruge i fremtiden.

Maja B. K. Madsen


Maja har en kandidatgrad i litteraturhistorie, og har kombineret denne uddannelse i kommunikation med over 10 års sideløbende erfaring i juletræsproduktionen.

Maja har været tilknyttet Madsen Trees siden 2006, og har gennem årerne arbejdet med alle dele af juletræsproduktionen, både teoretisk og praktisk. Maja har stor erfaring med salg, markedsføring og har stor viden om det europæiske juletræsmarked.

Vidensudveksling dyrkerne imellem er til stor gavn for alle juletræsproducenter. På den måde bliver vi alle sammen dygtigere og lærer af hinandens processer i stedet for at gentage de samme fejl.

Lars B. Madsen


Lars har gennem de sidste 30 år været aktiv i juletræsbranchen og har foruden produktion af nordmandsgran også en stor rødgransproduktion, og har arbejdet med forskellige andre sorter, som omorika, douglas og nobilis. Lars har udviklet Easyrolleren til topskudsregulering af nordmandsgran, og har desuden været med til at udvikle forskellige sprøjtegødninger til optimering af juletræsproduktionen.

TIDLIGERE KUNDER SIGER

Kurset hos Juletræsakademiet var en intens weekend, med meget information, som jeg helt sikkert kan bruge allerede næste gang jeg skal ud i træerne.
På Juletræsakademiet fik vi virkelig mulighed for at dykke ned i teorien, så nu kan jeg meget bedre forstå, hvorfor jeg skal behandle mine træer som jeg skal – fordi jeg har en større forståelse for hvordan træerne reagerer på behandlingen.

Det smarte ved Juletræsakademiets kurser er, at jeg kan tage på lige præcis det kursus som handler om det stadie mine træer er på – og så kan jeg senere tage et nyt kursus, når jeg får brug for ny viden.
Undervejs i kurset havde vi besøg af en ekstern underviser. Det gav virkelig en oplevelse af at underviserne var vidende og passionerede omkring de emner de fortalte om.

Ring til Maja for mere info


+45 28 78 26 77